Vissza |
Kovács, Péter (2011) A biodízel gyártás során keletkező glicerin takarmányozási célú felhasználása a hízósertéseknél. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Molnár, Eszter (2011) Fehér busából és afrikai harcsából készült filé és haltermékek minőségi elemzése. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Márkus, Richárd (2011) A vágósertés-előállítás gazdasági hatékonyságának javítása szántóföldi növények energetikai célra történő feldolgozása során keletkező melléktermékek hasznosításával. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Németh, Szabina (2011) Szelekciós és biotechnikai módszerek alkalmazásának lehetőségei a kecsketenyésztés gazdaságossága érdekében. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Pogány, Éva (2011) Az EU-csatlakozás hatása a tej- és sertéshústermelés jövedelmezőségére a Nyugat-dunántúli Régió gazdaságaiban. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Tóth, Ágnes (2011) Rádiófrekvencián alapuló egyedazonosítási módszer alkalmazhatóságának vizsgálata különböző baromfifajokban. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Viszket, Erna (2011) A tehéntej N-3 zsírsav tartalmának növelése takarmányozás útján. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.