Vissza |
Józsa, Máté József (2006) Kis- és középvállalkozások sertéshús termelésének értékelése a Nyugat-Dunántúli régióban. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Lakatos, Erika (2006) Folyékony élelmiszerek kezelése, különös tekintettel a mikrohullám tejre gyakorolt hatására. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Szentirmay, András (2006) Integrált baromfiipari vállalkozások az Európai Unió piacán. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Sáfár, Orsolya (2006) A magnézium-adagolás hatása a tyúkok termelési tulajdonságaira. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Tóásó, Szilvia (2006) EU-konform hízott libamáj előállítás hazai megoldásának ökonómiai kérdései. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.