Vissza |
Gergely, István (2005) Az EU csatlakozás várható hatása a Nyugat-Dunántúli Régió állattenyésztésére. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Hegyi, Judit (2005) A nyugat-dunántúli szarvasmarhatartó üzemek méretének változása és tendenciái. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Németh, Anett (2005) A hazai tyúktojás termelés és brojler előallitás az Európai Uniós állatvédelmi normák tükrében. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Remsei, Sándor (2005) A magyar baromfihús-termékek exportpiaci lehetőségei. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Ribács, Attila (2005) Növényolajipari melléktermékből előállított védett zsír (Ca-szappan) felhasználása a kérődzők takarmányozásában. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Szokoly, Zsuzsanna (2005) Védett (bypass) fehérjekészítmény előállítása és felhasználása nagy tejtermelésű tehenek takarmányozásában. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Turcsán, Judit (2005) Minőségbiztosítás a hízott libamáj előállításában, különös tekintettel az élelmiszeripari feldolgozás folyamatára. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Tóth, Tamás (2005) Tejelő tehenek glükózellátásának javítása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Vitinger, Emőke (2005) Hematológiai paraméterek vizsgálata az őshonos sárga magyar tyúkállományban. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Ásványi, Balázs (2005) Egysejtfehérje-előállítás optimalizálása Kluyveromyces törzsek alkalmazása esetén. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.