A brojlerhús és a tojás konjugált linolsav-tartalmának növelése takarmányozással

Tanai Attila (2010) A brojlerhús és a tojás konjugált linolsav-tartalmának növelése takarmányozással. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Preview
PDF
disszertacio.pdf

Download (686Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
magyar.pdf

Download (103Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
angol.pdf

Download (86Kb) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Uncontrolled Keywords: hús, tojás, élelmiszer, zsírok, zsírsav, zsírsavtartalom, takarmány, takarmányozás
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 298
Creators: Tanai Attila
Date Deposited: 2013. Oct. 16. 10:07
Last Modified: 2013. Oct. 16. 10:08
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/298

Actions (login required)

View Item View Item