A vakbélírtás hatása pecsenyecsibék N-forgalmára, valamint a fehérje és az aminosavak látszólagos és tényleges emészthetőségének alakulására

Juhász Anita (2002) A vakbélírtás hatása pecsenyecsibék N-forgalmára, valamint a fehérje és az aminosavak látszólagos és tényleges emészthetőségének alakulására. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Preview
PDF
de_463.pdf

Download (635Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
tz_eredeti463.pdf

Download (169Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
tz_en463.pdf

Download (151Kb) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 158
Creators: Juhász Anita
Date Deposited: 2013. Oct. 15. 09:57
Last Modified: 2015. Feb. 10. 11:20
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/158

Actions (login required)

View Item View Item