Items where Division is "Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (Sopron) - (2017. január 31-ig Közgazdaságtudományi Kar, Sopron) > Széchenyi István Gazdálkodás-és Szervezéstudományi Doktori Iskola" and Year is 2019

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | H | K | N | P | V
Number of items: 9.

B

Bogáth Ágnes (2019) A hazai családi kis- és középvállalkozások controlling tevékenységének fejlődési irányai, különös tekintettel az utódlás folyamatára. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

H

Harnos László (2019) A lakásárakat befolyásoló tényezők - különös tekintettel a településfejlesztési döntésekre - Sopron példáján. PhD, Soproni Egyetem.

K

Kovácsné Henye Lívia (2019) A pénzügyi kultúra dimenzióinak gazdaságszociológiai vizsgálata. PhD, Soproni Egyetem.

N

Nagy Balázs (2019) A nemzeti versenyképesség és annak szubnacionális vonatkozásai a visegrádi országokban. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Nagy Balázs (2019) A nemzeti versenyképesség és annak szubnacionális vonatkozásai a visegrádi országokban. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Németh Nikoletta (2019) A magyar mezőgazdálkodók éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodóképességének vizsgálata Győr-Moson-Sopron és Vas megyékben. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

P

Palkovits-Rauter Silke (2019) Influences on future developments of business process management. PhD, Soproni Egyetem.

Parapatits Zsolt (2019) Fenntarthatóság digitális gazdasági és társadalmi környezetben. PhD, Soproni Egyetem.

V

Vajay Zsuzsanna (2019) A KKV szektor pályázati eredményességére ható gazdasági tényezők vizsgálata az adóbevallások és beszámolók tükrében. PhD, Soproni Egyetem.

This list was generated on 2020. április 8. 19:13:43 CEST.