Items where Division is "Széchenyi István Gazdálkodás-és Szervezéstudományi Doktori Iskola" and Year is 2013

Up a level
Export as [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 10.

Ambrus, Rita Anna (2013) A személyi jövedelemadó rendszer áttekintése, különös tekintettel az adókedvezmények hatására. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Balázsné, Lendvai Marietta (2013) A bankmarketing szerepe a pénzügyi kultúra fejlesztésében. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Boga-Pohl, Patricia (2013) A tudásmenedzsment szerepe a vállalatirányításban. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Hajdu, Emese Erzsébet (2013) Vállalkozások adózásának és versenyképességének összefüggései az Európai Unióban a társasági adó tükrében. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kis, Róbert (2013) A magyar munkabaleset-biztosítási gyakorlat ráfordításai és közgazdasági hatékonysága nemzetközi viszonylatban. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Lukács, Amarilla (2013) A klaszterizációs folyamatok vizsgálata a földrajzi koncentráció, a kritikus tömeg és a finanszírozás összefüggéseiben Magyarországon. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Paár, Dávid (2013) A magyar háztartások sportfogyasztásának gazdasági szempontú vizsgálata. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Tóth, Balázs István (2013) A területi tőke szerepe a regionális- és városfejlődésben - Esettanulmány a hazai középvárosok példáján. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Varga, Norbert (2013) A Biblia és a Korán gazdaság és társadalom képe - a két forrás komparatív elemzése. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Zarándné, Vámosi Kornélia (2013) Az értékelemzés új eredményei az innovációs folyamatban : A gyógyszeripar és egészségügy példáján. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

This list was generated on Fri Feb 23 12:28:07 2024 UTC.