Tételek ahol a doktori iskola "Roth Gyula Erdészeti és Vadgazdálkodási Tudományok Doktori Iskola" és a védés dátuma 2006

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | G | H | M | V
Találatok száma: 6.

B

Bodnár, Sándor (2006) A minőség- és eredettanúsítás lehetősége és alkalmazása a magyar erdőgazdálkodásban. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Buzgó, József (2006) A szarvasfélék túlszaporodásából eredő problémák áttekintő vizsgálata és a megoldás lehetőségei. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

G

Gál, János (2006) A Lajta-Hanság mezei nyúl állományának vizsgálata különös tekintettel annak egészségügyi helyzetére. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

H

Hofmann, Tamás (2006) A kémiai paraméterek szerepe a bükk (Fagus Sylvatica L.) álgesztesedésében. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

M

Mózes, Csaba (2006) Privatizációs összehasonlítás : : Az erdő privtizációja, Magyarország-Románia. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

V

Varga, Gyula (2006) Kerti és szabad területi vaddisznók egészségi állapotának és parazitás fertőzöttségének összehasonlító vizsgálata. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma Tue Apr 16 20:18:51 2024 UTC.