Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára

Kapcsándi, Viktória (2015) Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of Kapcsandi_Viktoria_disszertacio.pdf]
Előnézet
PDF
Kapcsandi_Viktoria_disszertacio.pdf

Download (4MB) | Előnézet
[thumbnail of Kapcsandi_Viktoria_magyar_t.PDF]
Előnézet
PDF
Kapcsandi_Viktoria_magyar_t.PDF

Download (2MB) | Előnézet
[thumbnail of Kapcsandi_Viktoria_angol_t.PDF]
Előnézet
PDF
Kapcsandi_Viktoria_angol_t.PDF

Download (2MB) | Előnézet
[thumbnail of Kapcsandi_Viktoria_disszertacio.TextMark.pdf]
Előnézet
PDF
Kapcsandi_Viktoria_disszertacio.TextMark.pdf

Download (8MB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok > élelmiszertudományok
Magyar cím: Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára
Angol cím: Effect of microwave treatment of Saccharomyces cerevisiae living activities, grape must fermentation and cellulose breakdown process
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Neményi, Dr. Miklós
egyetemi tanár, CMHAS, NYME-MÉK
Lakatos, Dr. Erika
egyetemi docens, PhD, NYME-MÉK
EPrint azonosító (ID): 526
Publikációban használt név : Kapcsándi, Viktória
A mű MTMT azonosítója: 2959297
Dátum: 21 okt 2015 16:50
Utolsó módosítás: 15 jan 2016 12:22
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/526

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben