Élelmiszerek effuzivitásának meghatározása fotopiroelektromos módszerrel

Szafner, Gábor (2014) Élelmiszerek effuzivitásának meghatározása fotopiroelektromos módszerrel. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of Szafner_ Gabor_disszertacio.pdf]
Előnézet
PDF
Szafner_ Gabor_disszertacio.pdf

Download (486kB) | Előnézet
[thumbnail of Szafner_Gabor_magyar_tezis.pdf]
Előnézet
PDF
Szafner_Gabor_magyar_tezis.pdf

Download (107kB) | Előnézet
[thumbnail of Szafner_Gabor_angol_tezis.pdf]
Előnézet
PDF
Szafner_Gabor_angol_tezis.pdf

Download (98kB) | Előnézet
[thumbnail of Szafner_Gabor_DOI.pdf]
Előnézet
PDF
Szafner_Gabor_DOI.pdf

Download (550kB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok > állattenyésztési tudományok
Magyar cím: Élelmiszerek effuzivitásának meghatározása fotopiroelektromos módszerrel
Angol cím: Determination of thermal effusivity of foods by photopyroelectric method
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dóka, Dr. Ottó
intézetigazgató, egyetemi tanár, CSc, NYME-MÉK
EPrint azonosító (ID): 459
Publikációban használt név : Szafner, Gábor
A mű MTMT azonosítója: 2753095
Dátum: 29 máj 2014 11:31
Utolsó módosítás: 11 jún 2015 09:54
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/459

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben